Palvelut / Services

Yoga & Therapy, Ayurveda, Occupational therapy, Wellness Coaching 

Therapeutic Yoga

Pre- and postnatal yoga

Yoga for Mental Health 

(depression, anxiety, trauma, PTSD, addiction recovery, stress management)

Ayurveda & Ayurvedic Yoga

Mind-Body therapies for happy life


Ayurveda konsultaatio

Ayurveda on lääketieteen isoäiti. Sen periaatteita käytetään nykyäänkin terveys- ja hyvinvointialalla, vaikka aina ei tiedosteta, että kyseessä on ayurvedisia menetelmiä. 

Ayurveda on käytäntöön perustuva elämäntiede. Se on kokonaisvaltainen terveyssysteemi, joka perustuu holistiseen näkemykseen mielen ja kehon yhteistoiminnasta ja yhteisvaikutuksesta. Ayurvedinen elämäntapa ohjaa terveyteen, tasapainoon ja onnellisuuteen. Ayurveda tarjoaa ainutlaatuista näkemystä hyvän elämäntyylin saavuttamiseksi, sekä yksinkertaiset keinot hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Ayurveda-konsultaatiossa lähdetään yksilön ainutlaatuisen keho-mielityypin tutkimuksesta. Konsultaatiolla saat tietoa synnynnäisistä ominaisuuksistasi ja nykytilanteestasi, sekä Ayurveda-ohjeet hyvinvointisi maksimoimiseen. Konsultaatioon kuuluvat: haastattelu, pulssinluenta, sekä kasvojen, kielen, silmien, kynsien ja ihon analyysi. Tavoitteena on tasapainon palauttaminen ja mahdollisten vaivojen poistaminen. Epätasapainotilojen korjaamiseksi Ayurveda suosittelee yksilöllisiä elämäntapaohjeita ja hoitoja. Ayurvedisen elämäntavan noudattaminen optimoi ihmisen elämäntyylin sekä lisää harmoniaa ja onnellisuutta.

Saat käyttöösi  yksilöllisiä keinoja terveyden ylläpitämiseen, hyvinvoinnin edistämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.


Ayurveda-kutsut

Ystäväkutsut, polttarit, syntymäpäivät, perheen tai työyhteisön kanssa laatuaikaa, jolloin opit ymmärtämään paremmin oman ja toisten (esim. vaimon/miehen, siskon, esimiehen, jne) keho-mieli tyyppiä ja miksi joku käytäytyy tietyllä tavalla. Ayurveda-kutsut ovat hauskoja, mutta ennen kaikkea erittäin hyödyllisiä. Ne voivat auttaa ihmissuhteiden uudelleen rakentamiseen, parantamiseen ja vahvistamiseen. Ymmärrys siitä, miten toisten keho ja mieli toimii voi poistaa hetkessä ja lopullisesti vanhoja turhautumissyitä ja vastenmielisyyksiä.

Ayurveda-tapahtuman jälkeen pystyt ymmärtämään kehoasi ja itseäsi paremmin - esim. mitkä harjoitukset, rutiinit ja elämäntavat sopivat sinulle - ja mitkä eivät. Saat tietoa ympäristön, vuodenaikojen ja elementtien vaikutuksesta itseesi, sekä tukea tarvittaviin muutoksiin elämässäsi. Uusien tietojen avulla ja tekemällä pieniä muutoksia elämäntapaan saadaan aikaan entistä parempaa ja onnellisempaa elämää.


Ayurveda- valmennus perheen tukena

Ayurveda voi toimia perheen hyvinvoinnin tukena erittäin tehokkaana työkaluna. Yleensä konfliktit lähtevät perheessä väärinymmäryksistä ja siitä, että kumppani/perheenjäsen ei vastaa toisten perheenjäsenteiden odotuksiin. Usein hän ei vastaa siihen, koska hän ei vain ymmärrä niitä. Ayurvedan avulla voit saada rauhaa kotona tai jopa pelastaa suhteesi.

Ayurveda valmennuksessa huomioidaan ihminen kokonaisuutena ja painotetaan ihmisen omaa tietoisuutta omasta elämäntavasta ja omista valinnoista. Opit myös ymmärtämään ja hyväksymään toisten ihmisten tarpeita ja valintoja. Keho-mieli tietoisuuden avulla opit suhtautumaan tapoihin ja tottumuksiin uudella tavalla, sekä opit auttamaan itse itseäsi tekemiesi havaintojen kautta.


Ayurveda & Jooga

Hyvinvointivalmennus

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on juhlimisen arvoista. Jokaisen ihmisen terveys, onnellisuus, sisäinen tasapaino ja henkinen kasvu vaikuttavat maailmaan kokonaisvaltaisesti.

Ei ole vaikea saavuttaa hyvää elämää, mutta jokaisen on itse oltava aktiivinen ja etsittävä vastauksia, inspiraatioita ja ratkaisuja.

Olemme jotain paljon enemmän kuin vain oma keho tai omat roolit. Tehtävämme on selvittää , kuka ja minkälaisia ihmisiä olemme syvimmältä olemukseltamme. Kun tunnemme itsemme ja valitsemme olla paras versio itsestämme, sitten mahdollisuudet ovat rajattomat ja kestävä kehitys voi alkaa.


Hinnat suomeksi  tässä.

Terapeuttinen jooga

Viisaasti valittu joogaohjelma tehostaa muuta hoitoa. 

Jooga ei ole urheilua. Jooga keksittiin terveyden, hyvinvoinnin ja onnellisuuden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tutkimukset osoittavat, että jooga auttaa sekä kehon, että mielen sairauksien hoidossa ja eri haasteiden hallinnassa. 

Joogassa pyritään vapautumaan stressistä, sekä saavuttamaan hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto. Kun mieli rauhoittuu, keho rentoutuu ja parantuu. Joogasta saa paljon apua, elämäntilanteesta, iästä ja kunnosta riippumatta. 


Jooginen hyvinvointivalmennus

Jooginen hyvinvointivalmennus on kokonaisvaltainen paketti, joka tukee sekä kehon ja mielen hyvinvointia, että henkistä kasvua. Joogaa voi harjoittaa liikuntamuotona, terapiana, elämäntapana tai keinona saavuttaa tasapaino elämässä.

Valmennuksen avulla opit käyttämään joogaa kokonaisvaltaisena kokemuksena, joka on paljon muutakin kuin vain liikuntaa. Joogan kahdeksan haaraa: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara (aistien hallinta), dharana (keskittyminen), dhyana (mietiskely) ja samadhi (henkinen vapautuminen) ohjaavat sinua kohti hyvinvointia ja onnellisuutta edistävää elämäntapaa.

Jooginen hyvinvointivalmennus auttaa sekä yksilöitä, että yhteisöjä menestymään. Halutessasi valmennus voi tapahtua myös verkossa. Ota rohkeasti yhteyttä!


Ayurvedinen elämänhallintavalmennus 

on kokonaisvaltainen paketti, joka ottaa huomioon ihmisen ainutlaatuisuuden, monipuolisuuden ja monimutkaisuuden.  

Ayurvedan periaatteiden mukaisesti elämänmuutos voi tapahtua kivuttomasti pienten ja yksinkertaisten tekojen avulla.

Tavoitteena on muun muassa elämänhallinta, kunnon kohottaminen ja tasapainon palautuminen. Valmennusohjelma on ainutlaatuinen tutustumismatka oman mielen ja kehon toimintaan, sekä henkilökohtaisen kasvun tehokas väline. 

Valmennettavana saat käyttöösi tekniikoita ja työkaluja, joita voit helposti soveltaa omassa elämässäsi. 


Ayurveda kurssit

Ayurveda-terveyssysteemi on jatkuvasti kehittynyt yli 5000 vuoden aikana ja sisältää moniulotteisen tiedon kehon ja mielen välisestä vuorovaikutuksesta ja yhteistoiminnasta. 

Ayurveda-kurssilla opit Ayurvedan perusteet ja kuinka siirtää ja hyödyntää niitä arkielämässä. Saat tietoa kehotyypillesi soveltuvasta elämäntavasta sekä ohjeistuksen helposti suoritettaviin itsehoitoihin ja harjoituksiin. Kurssilla opit mm. kuinka määritellä kehosi tila itsetutkiskelun avulla. 

Ayurveda kurssi tarjoaa kokonaisvaltaisen tietopaketin, jonka avulla kuka tahansa ikään tai kuntoon katsomatta saa työkalut elämänsä tasapainottamiseksi


Terapeuttinen jooga, Ayurveda Hyvinvointivalmennus  

Terveysliikunta, Toimintaterapia


Jooga yksilöohjaus

Asiakaslähtöinen ja yksilöllisiin tarpeisin sopivin vaihtoehto. Henkilökohtaisessa ohjauksessa voimme etsiä juuri sinulle sopivan jooga- tai jooga&Ayurveda- paketin. Palvelu sisältää myös asiakkaan tarpeista lähteviä tehokkaita kotiharjoitusohjeita. Tarkoituksena on edistää elämänlaatua, (tarvittaessa) tukea kuntoutumista ja helpottaa joogan ottamista osaksi elämää oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Yksilöohjauksen avulla tutustut joogaan matalalla kynnyksellä ja saat perusvalmiuksia jatkaa (halutessasi) muille joogatunneille. Lisäksi saat neuvoja joogavälineiden käyttöön sekä tietoa joogan terapeuttisista vaikutuksista. Jooga on luultavasti monipuolisin liikuntalaji, mutta yleinen joogatunti ei vastaa yksilöllisiin tarpeisiin. 

Yksilöohjaus on aina tehokkain ja hyödyllisin vaihtoehto.

Well-being services 

All services available also in English language:

Ayurveda 

Yoga

Wellness Coaching

and more...

Prices

Evaluation and goal setting

90 min./ 90€ + alv

90€

Therapeutic yoga

60 min.

75€

Training 4 health: relaxation exercises, fascia-stretching, meridian-stretching, pranayama, Hatha yoga, QiGong, BrainGym, MindfulMovement - 45 min. 

55€

Complementary therapies - 50min/ OT - 45min.            Occupational Therapy - 550€ (45min x 10)                                      

55€

10 x Therapeutic yoga

60 min. x 10

550€

10 x Health training (Choose one or combine!)

45 min. x 10

450€

Ayurveda consultation & coaching

Ayurveda courses & events

90 min./150€ - 2h./200€

150€

Wellness coaching (Ayurveda, OT, yoga and more)

10 kertaa x 90 min.

750€