Palvelut / Services


YOGA 

AyurYoga Therapeutics.

Yoga & Ayurveda Coaching.

Mental Health Aware Yoga. 

Yoga for Women´ s Health.

Practices for mental health, balance and happiness. 

Accessible & Inclusive Yoga.

Spiritually oriented Yoga. 

Ayurveda Wellness Coaching

Yoga for stress management, performance and personal growth.

YOGA kutsut

Ystäväkutsut, polttarit, syntymäpäivät, perheen tai työyhteisön kanssa hyvinvointitoiminta. Ayurveda-kutsut

Ystäväkutsut, polttarit, syntymäpäivät, perheen tai työyhteisön kanssa laatuaika.

Opit ymmärtämään paremmin oman ja toisten (esim. vaimon/miehen, siskon, esimiehen, jne) keho-mieli tyyppiä ja miksi joku käyttäytyy tietyllä tavalla. Ayurveda-kutsut ovat hauskoja, mutta ennen kaikkea erittäin hyödyllisiä. Ne voivat auttaa ihmissuhteiden uudelleen rakentamiseen, parantamiseen ja vahvistamiseen. Ymmärrys siitä, miten toisten keho ja mieli toimivat voi poistaa hetkessä ja lopullisesti vanhoja turhautumissyitä ja vastenmielisyyksiä.

Ayurveda-tapahtuman jälkeen jokainen pystyy ymmärtämään  itseään ja muita paremmin - esim. mitkä harjoitukset, rutiinit ja elämäntavat sopivat jokaiselle - ja mitkä eivät. Saat tietoa ympäristön, vuodenaikojen ja elementtien vaikutuksesta, sekä inspiraatiota tarvittaviin muutoksiin. 


AyurvedaYoga- valmennus perheen hyvinvoinnin tukena

Jooga ja Ayurveda voivat toimia perheen hyvinvoinnin tukena erittäin tehokkaina työkaluina. Yleensä konfliktit lähtevät perheessä väärinymmäryksistä ja siitä, että kumppani/perheenjäsen ei vastaa toisten perheenjäsenteiden odotuksiin. Usein hän ei vastaa siihen, koska hän ei vain ymmärrä niitä. Ayurvedan avulla voit saada rauhaa kotona tai jopa pelastaa suhteesi.

AyurvedaYoga valmennuksessa huomioidaan ihminen kokonaisuutena ja painotetaan ihmisen omaa tietoisuutta omasta elämäntavasta ja omista valinnoista. Opit myös ymmärtämään ja hyväksymään toisten ihmisten tarpeita ja valintoja. Keho-mieli tietoisuuden kautta opit suhtautumaan tapoihin ja tottumuksiin uudella tavalla, sekä opit auttamaan itse itseäsi tekemiesi havaintojen avulla. Uusien tietojen perusteella ja tekemällä pieniä muutoksia elämäntapaan saadaan aikaan entistä parempaa ja onnellisempaa elämää. 


Video ohjaus.

Esimerkkejä.

YOGA : Coaching & Therapy

Kuntouttava jooga

Viisaasti valittu joogaohjelma tehostaa muuta hoitoa. 

Jooga ei ole urheilua. Jooga keksittiin terveyden, hyvinvoinnin ja onnellisuuden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tutkimukset osoittavat, että jooga auttaa sekä kehon, että mielen sairauksien hoidossa ja eri haasteiden hallinnassa. 

Joogassa pyritään vapautumaan stressistä, sekä saavuttamaan hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto. Kuntouttavasta joogasta saa paljon apua, elämäntilanteesta, iästä ja kunnosta riippumatta. 

Jooginen hyvinvointivalmennus

Jooginen hyvinvointivalmennus on kokonaisvaltainen paketti, joka tukee sekä kehon ja mielen hyvinvointia, että henkistä kasvua. Joogaa voi harjoittaa liikuntamuotona, terapiana, elämäntapana tai keinona saavuttaa tasapaino elämässä.

Valmennuksen avulla opit käyttämään joogaa kokonaisvaltaisena kokemuksena, joka on paljon muutakin kuin vain liikuntaa. Joogan kahdeksan haaraa: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara (aistien hallinta), dharana (keskittyminen), dhyana (meditaatio) ja samadhi (henkinen vapautuminen) ohjaavat sinua kohti hyvinvointia ja onnellisuutta edistävää elämäntapaa.

Jooginen hyvinvointivalmennus auttaa sekä yksilöitä, että yhteisöjä ja perheitä menestymään. Halutessasi valmennus voi tapahtua myös verkossa. Ota rohkeasti yhteyttä! Saat käyttöösi tehokkaita keinoja terveyden ja elämänlaadun ylläpitämiseen.

Ayurveda konsultaatio

Jooga ja Ayurveda ovat sisartieteitä. Ayurveda on lääketieteen isoäiti. Sen periaatteita käytetään nykyäänkin terveys- ja hyvinvointialalla, vaikka aina ei tiedosteta, että kyseessä on ayurvedisia menetelmiä.

Ayurveda on käytäntöön perustuva elämäntiede. Se on kokonaisvaltainen terveyssysteemi, joka perustuu holistiseen näkemykseen mielen ja kehon yhteistoiminnasta ja yhteisvaikutuksesta. Ayurveda tarjoaa ainutlaatuista näkemystä hyvän elämänlaadun saavuttamiseksi, sekä yksinkertaiset keinot hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Ayurveda-konsultaatiossa lähdetään yksilön ainutlaatuisen keho-mielityypin tutkimuksesta. Konsultaatiolla saat tietoa synnynnäisistä ominaisuuksistasi ja nykytilanteestasi, sekä Ayurveda-ohjeet hyvinvointisi maksimoimiseen.

Jooga yksilöohjaus

Asiakaslähtöinen ja yksilöllisiin tarpeisin sopivin vaihtoehto. Henkilökohtaisessa ohjauksessa voimme etsiä juuri sinulle sopivan jooga- tai Yoga&Ayurveda- paketin. Tarkoituksena on edistää elämänlaatua, (tarvittaessa) tukea kuntoutumista ja helpottaa joogan ottamista osaksi elämää oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Jooga on luultavasti monipuolisin liikuntalaji, mutta yleinen joogatunti ei vastaa yksilöllisiin tarpeisiin. Yksilöohjaus on aina tehokkain ja hyödyllisin vaihtoehto.


Ayurveda - Yoga elämänhallintavalmennus 

on holistinen paketti, joka ottaa huomioon ihmisen ainutlaatuisuuden, monipuolisuuden ja monimutkaisuuden.  

Ayurvedan periaatteiden mukaisesti elämänmuutos voi tapahtua kivuttomasti pienten ja yksinkertaisten tekojen avulla. Tavoitteena on muun muassa elämänhallinta, kunnon kohottaminen ja tasapainon palautuminen. Valmennusohjelma on ainutlaatuinen tutustumismatka oman mielen ja kehon toimintaan, sekä henkilökohtaisen kasvun tehokas väline. 

Valmennettavana saat käyttöösi yksilöllisiä tekniikoita ja työkaluja, joita voit helposti soveltaa omassa elämässäsi. 


YOGA & Ayurveda kurssit

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on juhlimisen arvoista. Jokaisen ihmisen terveys, onnellisuus, sisäinen tasapaino ja henkinen kasvu vaikuttavat maailmaan kokonaisvaltaisesti.

Ei ole vaikea saavuttaa hyvää elämää, jos on itse aktiivinen ja etsii vastauksia, inspiraatioita ja ratkaisuja.

YOGA - Ayurveda-terveyssysteemi on jatkuvasti kehittynyt yli 3000 vuoden aikana ja sisältää moniulotteisen tiedon kehon ja mielen välisestä vuorovaikutuksesta ja yhteistoiminnasta. 

Kurssilla opit joogan ja Ayurvedan perusteet ja kuinka siirtää ja hyödyntää niitä arkielämässä. Saat tietoa kehotyypillesi soveltuvasta elämäntavasta sekä ohjeistuksen helposti suoritettaviin itsehoitoihin ja harjoituksiin. 


Well-being services 

All services available also in English language:

Yoga for Health & Well-being 

AyurvedaYoga Therapeutics

Ayurveda Lifestyle Coaching 

Wellness Coaching, Therapy

and more...

Prices


Prices intended for individuals.
Yoga and other wellness modalities: 75€ /50min

Group prices according with the group´ s size, needs, goals.

For group prices, kindly contact: +358 440 888 535Stay in touch!
Lue uutuuksista ensimmäisten joukossa!