Palvelut / Services

Yoga & Therapy, Ayurveda, Occupational therapy, Wellness Coaching 

Ayurveda konsultaatio

Ayurveda on lääketieteen isoäiti. Sen periaatteita käytetään nykyäänkin terveys- ja hyvinvointialalla, vaikka ei aina tiedosteta, että kyseessä on ayurvedisia menetelmiä. 

Ayurveda on käytäntöön perustuva elämäntiede. Se on kokonaisvaltainen terveyssysteemi, joka perustuu holistiseen näkemykseen mielen ja kehon yhteistoiminnasta ja yhteisvaikutuksesta. 

Ayurveda-konsultaatiossa lähdetään yksilön ainutlaatuisen keho-mielityypin tutkimuksesta. 

Saat käyttöösi  yksilöllisiä keinoja terveyden ylläpitämiseen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn.


Hyvinvointivalmennus

Sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on juhlimisen arvoista. Jokaisen ihmisen terveys, onnellisuus, sisäinen tasapaino ja henkinen kasvu vaikuttavat maailmaan kokonaisvaltaisesti.

Ei ole vaikea saavuttaa hyvää elämää, mutta jokaisen on itse oltava aktiivinen ja etsittävä vastauksia, inspiraatiota ja ratkaisuja.

Olemme jotain paljon enemmän kuin vain oma keho tai omat roolit. Tehtävämme on selvittää , ketä ja minkälaisia ihmisiä olemme syvimmältä olemukseltamme. Kun tunnemme itsemme ja valitsemme olla paras versio itsestämme, sitten mahdollisuudet ovat rajattomat ja kestävä kehitys voi alkaa.


Terapeuttinen jooga

Viisaasti valittu joogaohjelma tehostaa muuta hoitoa. 

Jooga ei ole urheilua. Jooga keksittiin terveyden, hyvinvoinnin ja onnellisuuden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Tutkimukset osoittavat, että jooga auttaa sekä kehon, että mielen sairauksien hoidossa ja eri haasteiden hallinnassa. 

 Joogaa voi harjoittaa hyvinvointiliikuntamuotona, terapiana, elämäntapana tai keinona saavuttaa tasapaino elämässä. Joogassa pyritään vapautumaan stressistä, sekä saavuttamaan hyvä psyykkinen ja fyysinen kunto. Kun mieli rauhoittuu, keho rentoutuu ja parantuu. Joogasta saa paljon apua, elämäntilanteesta, iästä ja kunnosta riippumatta. 


Jooginen elämänvalmennus

on kokonaisvaltainen paketti, joka ottaa huomioon ihmisen ainutlaatuisuuden, monipuolisuuden ja monimutkaisuuden. Se tukee sekä kehon ja mielen hyvinvointia, että henkistä kasvua. 

Joogan periaatteiden mukaisesti elämänmuutos voi tapahtua kivuttomasti pienten ja yksinkertaisten tekojen avulla.

Tavoiteena on muun muassa elämänhallinta, kunnon kohottaminen ja tasapainon palautuminen. Valmennusohjelma on ainutlaatuinen tutustumismatka oman mielen ja kehon toimintaan, sekä henkilökohtaisen kasvun tehokas väline. 

Valmennettavana saat käyttöösi tekniikoita ja työkaluja, joita voit helposti soveltaa omassa elämässäsi. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Terapeuttinen jooga, Ayurveda Hyvinvointivalmennus  

Terveysliikunta, Toimintaterapia

Hintalista

Alkuarviointi & tavoitteiden asettelu

90 min.

90€

Terapeuttinen jooga

60 min.

75€

Terveysliikunta: rentoutusharjoituksia, Faskia-venyttely, Meridiaani-venyttely, Pranayama, Hatha, QiGong, BrainGym, MindfulMovement - 45 min. 

55€

Toimintaterapia 45min.

Täydentäviä terapiamuotoja    60min.                                          

55€

10 x terapeuttinen jooga

50 min. x 10

550€

10 x terveysliikunta

45min. x 10

450€

Ayurveda 

TCM

90 min.

90€

Terveys- ja hyvinvointivalmennus

10 kertaa x 90 min.

750€